James Dobson a demisionat din functia de presedinte a organizatiei”Focus on the Family”

James Dobson a demisionat din functia  de preşedinte al organizatiei care a fondat-o in urma cu mai bine de 30 de ani si care are 950 de angajati: “Focus on the Family”.
La cei 72 de ani , Dobson va  continua să fie gazda emisiunii radio cu acelas nume si care are 1,5 milioane de ascultatori, sa  scrie un newsletter lunar si va vorbi doar pe  probleme de morală .
Pe chestiuni politice, Dobson va continua să vorbească ca o persoană particulară, şi nu ca reprezentant al organizatiei pe care  a fondat-o,” a declarat Gary Schneeberger, purtatorul de cuvant al organizatiei.
Sursa : Christianity Today
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

2 Responses to “James Dobson a demisionat din functia de presedinte a organizatiei”Focus on the Family””

  1. […] James Dobson a demisionat din funcţia de preşedinte a organizaţiei “Focus on the Family” By Alin Cristea http://christ4ro.com/2009/03/01/james-dobson-a-demisionat-din-functia-de-presedinte-organizatieifocu… […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. […] James Dobson a demisionat din funcţia de preşedinte a organizaţiei “Focus on the Family” James Dobson a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei ”Focus on the Family” pe care a fondat-o în urmă cu mai bine de 30 de ani şi care are 950 de angajaţi. christ4ro.com […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply