Biserica Crestina Evanghelica Emmanuel – Phoenix Arizona

Continuam  sa prezentam cate o Biserica care transmite live pe internet serviciile divine sau au cel putin o pagina pe internet. Daca doriti ca Biserica dumneavoastra sa fie urmatoarea va rog sa ne scrie-ti la urmatoarea adresa de email: christ4ro@yahoo.com

Astazi  va prezentam Biserica CRESTINA EVANGHELICA EMMANUEL – Pastor : Doru Levi Ilioi

Worship with us every Sunday from 10:00 AM  to 12:00 AM

and from 6:00 PM to 8:00 PM

Adress: La Qunta Hotel on I-17 and Greenway. Conference room, main lobby.

Everyone is welcome.

For information on special services, or special days please contact me at : 602:762-7777

God Bless You and Thank you

Rev. Doru Levi Ilioi     http://www.eptl.org/ 

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

7 thoughts on “Biserica Crestina Evanghelica Emmanuel – Phoenix Arizona

 1. CRIST4RO!, Va rog postati si raportul si declaratiile Rev. Doru Levi Ilioi!.

  Diversiunile si manipulatile celor de la COG continua si vor sa descrediteze dezvaluirile facute de acest pastor. Daca intradevar tineti la dreptate/adevar si la bisericile din Romania, informati-le de ceea ce se intimpla in bisericile COG.

  Sunt convins ca ma veti cenzura!, dar va voi avea la mana pentru ca postez acest mesaj pe alte 3 liste de discutii. Dovediti-ne ca nu lucrati pentru ei si postati raportul lui Doru in intregime.

  Asa sa va ajute Dumnezeu,
  Strajerul Pettrusu
  (Pettrusu @ gmail.com)

  ———- Forwarded message ———-
  From:
  Date: Fri, Sep 17, 2010 at 4:17 AM
  Subject: info
  To: pettrusu @ gmail.com

  Pace frate Pett Rusu

  Nu mi-au retras articolol postat pentru ca in el este adevarul prin ceea ce am trecut. Unele cuvinte intr-adevar au fost adaogate pentru a pune mai mult foc pe actiunile unora, dar sunt minime in comparatie cu adevarul articolului.

  Cu mult respect
  Rev. Doru Levi Ilioi
  http://www.eptl.org
  ________________________________________________________________________

  Raportul/Articol transmis de Rev. Doru Levi Ilioi

  http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/4969

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Stimabililor “echipa redactie’!
  CHRIST4RO
  Va rog in modul ce mai sincer sa ma iertati!.

  Dimineata cautam pe Google daca nu cumva mi-a raspuns pe undeva amicul meu Alin Cristea cu care am cateva schimburi de focuri online. Cautand am ajuns pe web’situl dvs exact la “Biserica Crestina Evanghelica Emmanuel – Phoenix Arizona ” si la Rev. Doru Levi Ilioi > http://www.eptl.org/ http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/5065

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. CHRIST4RO! ati fost finuti si mi-ati dat o lectie buna.Thank you.

  De multe ori graba strica treaba!. Am fost marcat de faptul ca ati publicat atunci, imediat ce a aparut public acel raport/articol a Rev. Doru Levi Ilioi. Noi stim cu totii ca majoritatea blogurilor crestine, ca si presa romana de altfel sunt controlate si folosite in diferite scopuri (,,,,,) si foarte rar gasim redactii/bloguri sau oameni tematori de Dumnezeu care se consacra si se pun la dispozitia adevarului urmarind cu buna credinta dreptatea si adevarul.

  As avea o intrebare! la care nu trebuie sa-mi raspundeti. Doru mai are un frate care are si el o marturie si mai tragica. O gasiti dand un click (sus) pe autorul mesajului. Marturia o gasiti atasata acelui articol. Va rog cititi-o si dati-va cu parerea. Daca considerati ca merita aveti acordul publicarii ei.

  Best wishes & GBY all,
  Strajerul Pettrusu

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Dezlipindu-ma de Romania de peste 31 de ani, ma gandeam ca dupa asa mult timp romanii nostri s-au mai imblanzit. Am crezut ca daca au scapat de systemul comunist, pe care eu nu l-am cunoscut, ci doar am citit din carti, libertatea le va ajuta si la schimbare constiintei. Ma gandeam ca textul Biblic din Corinteni ( o faptura noua ) va avea un efect real in libertate. Inceracu fratii nostri sa se ” faca noi ” cu puterile lor, dar mintile si gandurile lor erau tot vechi. Si pocainta desigur ca nu incepe de la cojoc, sau mai tarziu, costum sau pardesiu asa cum am trecut prin ani, ci pocainta incepe cu schimbarea mintii. Daca mintea este bolnava, degeaba pui haine smerite, te razi pe cap,te dai cu bangay, sau umbli de parca ai avea hernie ca tot nu te ajuta la nimic.
  Cu ocazia mesajului trimis, am avut ocazia sa citesc multe ganduri pe internet, dar am fost dezamagit sa observ ca Romanul este acelasi. Te-ar zdrobi intr-o clipita. Daca este cineva aici care ar aduce inapoi vechiul system ar fi tot Romanii care altadata au lucrat in ” turnatorii ” dar nu de fier topit, ci turnatorii de frati topiti de dor adevarat dupa Domnul.
  Am observat ca poporul nostru niciodata nu s-a afirmat pe harta lumii ca un popor cucernic ci totdeauna, cand scoteam capul altul ni-l taia. Imi aduc aminte de un vecin din Romania care avea multi copii. Cand parintii cumpara unuia mai special o minge de plastic de 8 lei totdeauna era un altul cu slujba de a baga cutitul in ea. Totdeauna saracii nu aveau minge.
  Asa si noi, cand unul se ridica , deja altii ii pregatesc caderea. Foarte rusinos. Gelosi de moarte : De ce numai tu ? Eu nu pot ? Si asa s-a produs o hara intre noi, ma refer la crestini ca mai multi ar sta dupa anvon decat in sala. Am permis toate si am cazut la integritate. Oare de ce? Vrem ca sa fim ceva. Atuci oare care-i rolul Domnului. Oare ar poate si El ( Domnul ) pe undeva sa fie prin Biserica. Va garantez ca asa de deslipiti suntem de adevarata realitate si onestie cu Domnul ca daca ar aparea ( Domnul) in Biserica instantaneu, nici nu l-am mai recunoaste, si poate l-am pune si deoparte ( Pentru ca nu i-ar corespunde imbracamintea )
  Ne legam de cartea lui Vasilica Croitoru, ca vai doamne ca nu se mai pocaieste lumea. Problema nu-i lumea ca ea cauta dragoste si sinceritate la noi. Pentru lume a murit Cristos. Problema este la noi pocaiti, nepocaiti care de multe ori orthodocsi sunt sfinti in comparatie cu noi.
  De tanar am fost mult la biserica si Scoala Catholica ( Diocese of Brooklyn , New York ) si va spun franc, ca am vazut mai multa sinceritate si frica de Dumnezeu la ei.Ei stiu a lor si respecta ceea ce stiu. Noi stim multe si nu respectam si nu facem nimic.
  Ne-am obisnuit cu Dumnezeu. Noi si Dumneazeu suntem una. Doamne fereste !! Dumnezeu este sfant si noi cu tot calabalcul nostru, daca nu ne pocaim, ne ia dracu pe toti.
  Am primit cateva e-mail si mesaje anonime ca o sa ma impuste pe express cineva, sau sa-mi pazesc spatele …. oare chiar asa ? Oare nu este Domnul in control ? Sa-l mustre Domnul pe cel care scrie asa ceva aproapelui sau sau vrea sa faca rau aproapelui sau.
  Am observat ca unele mesaje sunt scrise din dusmanie iar altele de o obraznicie totala. Unii sufera de contra. Orce ai spune , el ca sa se dea important este contra.
  Am citit o cerinta a fratilor din conducere a cultului, ca sa semneze o decalratie ca nu au avut contact cu comnunisti. De ce se fac atatea frisoane? Daca nu ai fost comunist sau nu ai avut legaturi cu ei semneaz-o in viteza, pentru a nu o semna maine cand va fi prea tarziu. De ce vrei sa dai suspiciuni unui micut din biserica care tace si suspina asupra identitatii tale. Sau sa o luam pe partea cealalta : ai fost cumva ceea ce trebuia sa nu fi… da-ti demisia imediat, pocaiestete, cereti iertare de la fratii care mai sunt in viata. Cei care au murit se vor intalnii cu faptele lor la judecata. De ce pentru o bucata de lemn cu numele de amvon, sa-ti pierzi destinul. Pentru un salar pe care-l ai ? Dute si pune mana la munca si vei vedea ca vei predica mult mai sincer, atunci cand lucrezi din greu si nu stai cu picioarele pe masa in office si copii preidci de la fratii americani.
  Si in final am gasit si rapsunsul. Poporul Roman a suferit mult si este o adunatura de, Romani, Unguri, Tigani, Tatari, Evrei, Sarbi, Rusi, toate la olalta si cred ca din fiecare popor s-a luat ce-i mai rau. O spun cu siguranta ca si eu sunt a 2 generatie de evrei, si-mi vad si eu scazamintele si ambitiile, dar oare Christos nu ne-a infratit pe Golgotha ?
  Nu vreau sa jignesc pe nimeni, sau sa spun fiecaruia sa fuga si sa-si caute gena de provenenta, dar va spun cu siguranta : Trebuie sa ne pocaim FUGA. Nu mai este timp. daca nu o sa ramanem aici jos si atunci o sa platim cum spune Romanul ” si ceapa pe care am mancat-o ”
  Se zguduie Cultul Penticostal? Lasa sa se zguduie ca am facut din el un idol. S-a adunat prea multa zgura. Nu vedeti ca Domnul este in spatele orecarei lucrari. Credeti chiar ca toate aceste sunt la voia intamplarii. Oare suntem toti lasati in voia soartei ? Oare nu este un ochi care vede?
  Nu mai continui ca s-ar putea sa nu aiba rost. Unii vor sa citeasca scurt, cuprinzator si la viteza.
  Domnul sa dea sfanta pocainta porprului Roman si prin aceste valuri sa ne trezeasca la realitate.

  Draga cititor inaite de a raspunde roagate ca Domnul sa-ti descopere daca ceea ce scrii este un adevar, sau doar scrii sa te afli prin zona si tu si jignesti pe altii.
  Cu respect
  Doru Levi Ilioi

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.