Poze Conferinta Peniel Baia Mare

Puteti viziona mai multe poze pe  http://christ4ro.ning.com/group/penielcamp  

sursa/copyright: www.peniel.ro (Media Peniel)

Mai sunt in Romania Tineri Crestini frumosi – Peste 2300 de tineri s-au inchinat, l-au clamat si aplaudat pe CHRISTOS CEL VIU, la Baia-Mare!
 
 
Hristos e viu!
Dragi prieteni,
Am ajuns acasa, dupa conferinta Peniel de la Baia Mare, avand un sentiment de implinire si de pace. In ciuda unor lucruri care puteau fi altfel, sentimentul victoriei spirituale, datorat increderii profunde in Dumnezeu, nu m-a parasit nicio clipa.
Prezenta lui Dumnezeu s-a simtit inca de la prima sesiune. Deschiderea celor aprox. 2300 de participanti, in majoritate sub 20 de ani (40 % fiind pentru prima data la o conferinta Peniel), a fost surprinzatoare!
Mesajele adaptate auditoriului s-au incheiet cu apeluri concrete la care au raspuns peste 200 de tineri. Dumnezeu ne-a amintit ca El ne cheama pe toti la Sine, la sfintire si la slujire. Ne-a spus ca misiunea incepe imediat dupa convertire si intre cei din imediata apropiere, chiar daca Dumnezeu ii cheama pe unii sa slujeasca si intre alte neamuri. 
Domnul ne-a indreptat ochii asupra celor “cazuti intre talhari”, care necesita o atentie deosebita din partea Bisericii: copiii nenascuti, femeile abuzate, paria societatilor, cei 20 % din populatia lumii care sufera de sete, cei care traiesc in saracie extrema, bolnavii de SIDA si mediul inconjurator.
 
Echipa noastra, imbogatita cu multi alti voluntari, si-a facut datoria cu brio. Le multumim mult (inca o data)! Sunt mandru sa fac parte dintr-o echipa asa de grozava!
Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi cu rugaciuni, cereri si multumiri.
Fie ca “pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere,” sa va pazeasca inimile si gandurile in Hristos Isus (mai ales cu ocazia acestor sarbatori de Paste)!
Cu drag,     
OLI ONIGA, Coordonator national              
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.