UN MESAJ DIN PARTEA DOMNULUI

Un mesaj dat printr-un vis sorei Livia Pele pe data de 28 Aprilie 2007. In fundalul visului inaintea mesajului dat de Domnul, Livia a auzit un cantec care se amplifica in volum cu cuvintele: Trezire!, Trezire!
“Poporul meu, Eu sunt un Dumnezeu gelos. Nu puteti sa va jucati folosind numele meu ca orice alt nume obisnuit. Multi dintre voi sunteti naivi, multumiti de voi insiva si de pozitia pe care credeti ca o aveti in Mine. Credeti ca daca imi dati putin din timpul vostru si cateva lucruri de care nu mai aveti nevoie, imi produceti satisfactie. Credeti ca daca va luati o infatisare pioasa de suprafata, cumva ma puteti multumi si mai mult. Oare, nu stiti ca nu am nimic de-a face cu lucruri faurite de mainile voastre? Multi dintre voi dormiti adanc in mijlocul confortului vostru si nimic nu va poate misca fie acesta un plans sau un zambet. Altii sunteti morti cu totul. Sunteti ca niste pesteri zugravite frumos pe dinafara, dar inlauntru plini de intuneric, raceala si frica. Multi dintre voi va jertfiti pentru lucruri care nu au nici un sens, n-au nimic in comun cu voia mea.
Eu sunt Dumnezeul care te-a creat, ti-a dat viata, si astfel sa traiesti in vederea vietii, plin de pasiune pentru gloria Mea, insetat si flamand dupa voia mea. Stii care este voia mea? Voia mea este sa te dai pe tine insuti mie, interiorul tau nu exteriorul, chiar Eul tau propriu.
Eu sunt cel sfant, Iehova. Nu accept jertfe false. Nu puteti sa ma cumparati. Trebuie sa va schimbati in gandire, in vorbire, in privire si in fapte. Voi liderilor( conducatorilor) cheile cerurilor sunt in mainile voastre. Sunteti raspunzatori pentru modul in care imi conduceti poporul meu. Incerc sa lucrez prin voi dar inimile voastre sunt incuiate. Sunt incuiate pentru ca va este teama. Va este teama pentru ca nu ma cunoasteti in mod personal, dupa cum ar trebui sa ma cunoasteti. Cunoasteti multe depre mine dar nu ma cunoasteti pe mine. Va este teama sa lastati ca Duhul Sfant sa lucreze prin voi. Va este teama ca veti pierde controlul. Incercati sa imi puneti limite si sa ma asezati intr-o cutie cu o anumita forma. Uitati-va la voi insiva si in jurul vostru. cine poate sa faca ceea ce Eu am facut? Asadar, daca eu am facut intreg universul, incluzandu-va pe voi, opriti-va si cugetati. Nu doresc eu sa tin toate inimile in controlul meu, inimile pe care le-am creat cu insasi mana mea ?
Eu sunt asa de mare ca nimic nu ma poate inconjura. Sunt asa de puternic ca nimic nu ma poate opri.Lucrez cand eu vreau sa lucrez, si ma opresc cand eu vreau sa ma opresc. Daca nu va deschideti voii mele voi folosi chiar pietrele peste care voi pasiti astazi.Uitati-va in jurul vostru la cate lucruri trebuie facute iar voi va investiti in lucruri care valoreaza putin…”

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

2 thoughts on “UN MESAJ DIN PARTEA DOMNULUI

  1. draga Livia Domnul Isus sa te binecuvinteze.mesajul din partea lui Dumnezeu este asa de bine venit si asa de clar incit ar trebui sa-l copiem fiecare si sa-l postam pe frigider pentru a-l citi daca nu de citeva ori pe zi macar numai odata. GOD BLESS YOU and your family!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Stimati frati ,

    acesta este un mesaj din partea Domnului ? Cum dovediti acest lucru cu Biblia ? Acum va pun eu o intrebare : poate o pestera sa fie zugravita pe dinafara ?

    Astept raspuns . Sanatate

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.