Victorie pentru asistenta medicala crestina suspendata

carolinepetrie_185x_481953a

Caroline Petrie

O asistenta ce a fost suspendata fara sa fie platita pentru ca a intrebat o pacienta daca ar dori sa se roage pentru ea a fost reangajata si se va intoarce la munca in urmatoarele zile.

Lui Caroline Petrie, de la Weston, care a fost supusa la actiuni disciplinare desi pacienta nu s-a plans, i s-a spus ieri ca isi poate continua slujba la centrul medical primar North Somerset.

D-na Patrie, o crestina evanghelica si mama a doi copii, a fost suspendata dupa ce angajatii ei au descoperit ca ea a intrebat o pacienta daca doreste sa spuna o rugaciune pentru ea. Desi pacienta nu a fost jignita de acest lucru, incidentul a fost raportat.

Saptamana trecuta d-na Petrie, care a fost sustinuta de Centrul Crestin Legal, a fost data in judecata pe baza faptului ca nu a reusit sa demonstreze o atitudine de supunere ” personala si profesionala la egalitate si diversitate” oferind rugaciuni.

citeste mai mult aici: http://stiricrestine.ro/2009/02/12/victorie-pentru-asistenta-medicala-crestina-suspendata/#more-3294

Sursa: stiricrestine.ro

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.