Pentru prima data in Romania: Poti invata sa prezinti Evanghelia cu mijloace media moderne!

Vino intr-o AVENTURA fascinanta cu Dumnezeu! Invata sa folosesti mijloacele MASS MEDIA pentru El! Hai sa ducem Evanghelia pana la marginile pamantului!


Traim timpuri in care telefonul, computerul, televizorul, Ipod-ul, internetul, ocupa din ce in ce mai mult timp si spatiu in viata noastra. Tehnologia avanseaza rapid si patrunde in cele mai indepartate colturi ale lumii, inaintea misionarilor, chiar inaintea accesului la apa curata sau la medicamentele de baza. In orice bordei din Africa sau din India gasesti un radio sau un televizor si in locuri in care nu au existat niciodata sisteme de telefonie fixa, nici macar electricitate, au ajuns foarte populare mobilele. Vorbim despre noi moduri de comunicare, despre o generatie care nu concepe lumea decat înconjurata de butoane si de imagini sau sunete electronice. Studiile sociologilor arata ca peste 50% din populatia lumii este sub 25 de ani si ca tinerii petrec o medie de 8 ore/zi folosind mass media. Cativa km patrațt dintr-un oraa american (Hollywood) a ajuns sa dicteze valori, comportamente si tendinte unui intreg glob.
In acesta lume, este nevoie de COMUNICATORI CRESTINI CU INFLUIENTA!

 

Scoala Internationala de Ucenicie incepe in 2 martie 2009, dureaza 5 luni: 3 luni teorie, 2 luni misiune national si international in: Africa, India, Asia, Macedonia, Republica Moldova. Profilul ei este Mass Media si Evanghelizarea Tinerilor. Pentru prima data in tara noastra ai ocazia sa combini lucrarea crestina, misiunea, cu folosirea unor instrumente moderne de comunicare pentru a fi eficienti in generatia noastra.

Aceasta scola te ajuta cu sprijinul unor profesori si misionari cu experienta din tara si strainatate:- sa-L cunosti mai bine pe Dumnezeu: sa ai o perspectiva biblica asupra lumii; sa intelegi planul Lui de salvare a omenirii; sa-ti descoperi personalitatea, darurile si identitatea ta in Hristos; sa cunosti lucruri din caracterul tau care trebuie schimbate sau imbunatatite;

sa-L faci cunoscut pe Dumnezeu: vei invata si experimenta noi metode de evanghelizare/ lucrare crestina prin folosirea mijloacelor moderne de comunicare: video, foto, internet, radio etc; vei castiga experienta in misiunea locala si internationala: evanghelizare prin sport, coregrafie, lucru cu copii/tineri, marturii, ajutorare etc

 

 

 

Recomandat pentru tineri/ persoane interesate de folosirea mijloacelor media in evanghelizari, biserici, misiuni si lucrari crestine interne si internationale.

 

Fosti studenti ai Scolii Internationale de Ucenicie isi spun parerea:

 

“O parte din misiunea SIU am fost in Medgidia. Este foarte diferita de alte zone din Romania pe care le-am vazut pana acum. E o cultura diferita, un oras cu multi turci. Muzica turca este frumoasa. A fost interesant sa vizitez oamenii de aici si sa vad un alt stil de viata. M-am bucurat in special sa ma intalnesc cu copiii de aici care sunt draguti si plini de energie. Si tinerii sunt energici. Acest lucru creaza o atmosfera buna dar uneori e provocator sa lucrezi cu ei!”

Anna P., Marea Britanie, studenta SIU

 „Am purtat ani de zile povara neiertarii, a condamnarii si a fricii de oameni. Am inteles acum harul lui Dumnezeu si pot sa spun ca El m-a eliberat. Insa lucrul cel mai mare pe care l-am decoperit a fost sa-L cunosc pe Dumnezeu ca TATA. Eu nu mi-am cunoascut tatal natural niciodata, astfel ca mi-a fost intotdeauna greu sa ma raportez la Dumnezeu ca la un TATA. Acum insa, pentru prima data I-am dat voie lui Dumnezeu sa se apropie de mine si sa-mi spuna: Fiica mea!”

Ionela B, Republica Moldova, studenta SIU

 “Am terminat un SIU international in domeniul mass media si productie video. Pe langa faptul ca am descoperit noi mijloace de a-i sluji lui Dumnezeu si de a fi astfel eficienta in generatia noastra, Dumnezeu a avut multe alte surprize pentru mine. Cea mai mare a fost aceea ca am ajuns “pana la marginile pamantului” in misiune in Africa de Sud si Uganda. Am slujit acolo in sate, in cartiere cu bordeie, in biserici locale, am dus Evanghelia unor oameni care mai practica inca vrajitoria si sunt robii superstitiilor si pacatului. Am inteles ca niciodata nu poti sa spui ca s-a facut destul in lucrarea Domnului si ca sunt inca asa de multi care au nevoie sa auda Vestea Buna. M-am intors la TPM Medias hotarata sa investesc in alti tineri romani, sa-i ajut sa-si aprinda mai mult chemarea la misiune si la evanghelizarea prin mijloace moderne media.”

Dana A., acum in stafful SIU Medias

“Este un intuneric spiritual profound si este nevoie de multa rugaciune si lucratori inarmati cu armele luminii care sa lupte pentru aducerea imparatiei lui Dumnezeu in inimile oamenilor. Este nevoie de lucratori plini de dragoste si credinta care sa fie modele influente intre musulmani”

Mihail B., student SIU

Mai multe detalii pe situl Tineri Pentru Misiune Medias

 

ALATURA-TE SI TU UNEI ECHIPE CARE POATE INFLUIENTA GENERATIA NOASTRA!

 

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.