MESAJ CATRE ALEGATORII MEI

O sa fiu cat se poate de sincer. Poate nu ati ajuns sa ma cunoasteti inca. Mesajul meu de mai jos este sincer si la subiect.
De ce sa ma votati pe mine pentru Postul de Deputat in Parlamentul Romaniei si nu pe altii? Cititi aici:
https://i2.wp.com/lh4.ggpht.com/_-Nrn48AqQjE/SSdVqWwDBaI/AAAAAAAAABk/PvkeZqcdCSg/s512/Presa%2025x35cm%20300dpi.jpg?resize=296%2C420
http://www.stefanmovila.ro
     Sunt nou In politica romaneasca, acum candidez pentru prima data, e o experienta coplesitoare pentru mine. Contracandidatii mei, mai mult ca sigur, vor promite ca vor face si vor drege, doar sa va castige voturile, desi nici ei nu au experienta pe acest taram, sunt debutanti ca si mine In politica, reprezentarea diasporei in Parlamentul Romaniei fiind o premiera electorala. “E usor a scrie versuri/ Cand nimic nu ai a spune”. Putem noi sa-l contrazicem tocmai pe Mihai Eminescu, poetul national al romanilor? Eu n-as vrea sa va spun vorbe goale, improvizate sub presiunea campaniei electorale. As vrea sa va spun doar vorbe pline, umplute de credinta In Dumnezeu si de propria mea constiinta. In platforma mea electorala as putea trece doar un singur punct: ASCULTAREA.
     Ascultarea de Dumnezeu si ascultarea de oameni! De Cel care ne va alege pe noi, cu siguranta, dar si de romanii care vor veni pe 30 noiembrie 2008, In cele 49 de sectii de votare din SUA, Canada, Australia si din celelalte tari ale Colegiului Uninominal 3. Un lider politic adevarat nu-si impune ideile lui celorlalti, nu ia decizii In numele celor ce-l voteaza, Incercand sa-si impuna propria personalitate. Personalitatea mea politica, atata cata este, se umple doar de ascultarea celorlalti, pe care Ii voi reprezenta In viitorul      Parlament al Romaniei, a parerilor, nevoilor, propunerilor, dorintelor celor ce ma vor vota.
     Un lider politic autentic se Inconjoara de profesionisti de valoare, pe care-i consulta, le asculta parerea, Impreuna cu care stabileste prioritatile si apoi Ii lasa pe acestia sa lucreze, sa-si exercite In mod optim competenta si profesionalimul. Eu sunt doar varful lor de reprezentanta In forul public al Parlamentului, baza piramidala a puterii politice se sprijina pe competentele specialistilor In diversele domenii ale vietii sociale si economice.
     Poate stiti ca am o afacere prospera In domeniul transporturilor, constructiilor si reparatiilor de vagoane, constructiilor de cai ferate si motoare electrice. La firmele mele lucreaza mii de angajati. Am Inceput cu 2 salariati, am ajuns la 5.500. Realizati ce Inseamna acest numar de oameni? O localitate Intreaga! Dar fiecare dintre acesti oameni are o familie, deci numarul lor ar trebui Inmultit cu 4, ca sa obtineti cifra reala a celor care sunt hraniti cu painea cea de toate zilele castigata la mine, din voia lui Dumnezeu. Toti acesti oameni au Incredere In mine, Isi simt In siguranta ziua si painea de maine, pentru ca politica pe care am dus-o pana acum, construindu-mi afacerile, s-a bazat tocmai pe ascultarea lui Dumnezeu si a oamenilor.
    In anul 2000, am devenit primul concurent al Cailor Ferate Romane! Dar stiti ce Inseamna Caile Ferate Romane (CFR)? Toata reteaua de stat a cailor ferate dintr-o tara Intreaga numita Romania. Cu un asemenea mamut concurez. David si Goliat, am putea spune. si sunt un concurent redutabil doar pentru ca duc o politica speciala In relatiile cu Dumnezeu si cu oamenii: Ii ascult pe oameni, asa cum ma supun ascultarii mai Inalte de Dumnezeu, a planurilor lui cu vietile si istoria noastra.
    Asadar, nu am Inca o experienta parlamentara, dar am o Indelunga experienta In ascultarea oamenilor, In obtinerea Increderii lor si insuflarea Increderii In viitorul nostru comun. Daca acesti oameni care lucreaza cu mine se bazeaza pe politica mea, ei si familiile lor, din 1993 Incoace – si treburile ne merg bine! – puteti sa va bazati si dumneavoastra, alegatorii mei, pe platforma mea politica, verificata In timp, deci sigura: ASCULTAREA DE DUMNEZEU sI DE OAMENI!
    La un moment dat, credinciosii din Vechiul Testament i-au contestat lui Aaron autoritatea de Mare Preot. Atunci Moise a ajuns la urmatoarea solutie, dupa ce s-a consultat cu Dumnezeu In Cortul Intalnirii: toate cele 12 capetenii ale semintiilor lui Israel Isi vor scrie numele pe toiagul de pastori, vor aseza toiegele In Cortul Intalnirii si care toiag va fi Inflorit a doua zi dimineata, posesorul lui va fi Marele Preot In viitor. A doua zi dimineata, multimea uimita a vazut ca toiagul pe care scria numele lui Aaron era nu doar Inflorit, ci daduse chiar roade!
    Toate alegerile din lume sunt In mana lui Dumnezeu, inclusiv alegerile liderilor pentru Parlament, In campania electorala a anului 2008, din Romania. Fie ca voi castiga, fie ca voi pierde In aceasta cursa electorala, In care m-am Inscris pentru prima data, la sugestia unor cunoscatori care au Incredere In mine, important e ca toiagul si autoritatea celui care va fi ales sa Infloreasca si sa dea roade pentru oameni, dupa voia Inalta a lui Dumnezeu!
Cu dragoste, Stefan Movila

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

0 thoughts on “MESAJ CATRE ALEGATORII MEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.